Paimion Ruoska

Yhteistyössä

 Wise Group Finland Oy

Seura

Paimion Ruoska (Rivonmäen Ruoska ry) on vuonna 1995 perustettu salibandyn erikoisseura, joka pyörittää paimiolaista kilpa- ja juniorisalibandyä. Kaudella 2006-2007 seuralla on lähes 200 lisenssipelaajaa kahdeksassa eri joukkueessa, salibandykerhoissa sekä nappulaliigassa. Paimion Ruoska kuuluu Länsi-Suomen suurimpien salibandyseurojen joukkoon ja on valtakunnallisestikin merkittävä salibandyseura.

Miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat paikkakunnan palloilujoukkueista korkeimmalla sarjatasolla eli miehet II-divisioonassa ja naiset IV-divisioonassa. Miesten II ja III joukkueet pelaavat IV-divisioonassa.

Ruoskan juniorijoukkueiden pelaajat ovat syntyneeet vuosina 1986 - 1995 ja nappulaliigalaiset 1996 - 2000 eli Paimiossa voi salibandyä harrastaa noin 7-vuotiaasta aina 20-vuotiaaksi asti. Näin pitkä junioriputki on tällä hetkellä harvinaisuus paimiolaisessa joukkueurheilussa.

Paimion Ruoskan kotihalli on Paimion Salibandycenter, jonka järjestämissä salibandykerhoissa on pikkujunioreiden helppo tulla lajin pariin ennen varsinaisia seurajoukkueita. Paimion Ruoskan toiminta tapahtuu talkoohengessä ja uudet tekijät ovat aina tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!
Yhteystiedot | Kirjaudu ylläpitoon
| Paimion Ruoska 2019